Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه گفت: زلزله آبان ماه ۹۶ در استان کرمانشاه ۱۱ هزار میلیارد تومان بار مالی برای دولت داشت. ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۹ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، هوشنگ بازوند در نشست خبری که صبح امروز در استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اینکه زلزله بیش از 11 هزار میلیارد تومان بار مالی برای دولت داشت اظهار داشت: 3141 میلیارد تومان وام در این مناطق امهال و 1200 میلیارد تومان سود آن‌ها به بانک مرکزی پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه براساس قانون وام‌های افراد خسارت‌دیده در بحران به مذت دو سال امهال می‌شود عنوان کرد: بعد از زلزله سال 96 با رایزنی انجام شده وام‌های کمتر از میلیون تومان تمام افراد ساکن در مناطق زلزله‌زده به مدت دو سال امهال شد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اتمام مدت دو ساله امهال وام‌‌ها در مناطق زلزله‌زده در روز گذشته گفت: رایزنی‌هایی برای تمدید یکساله امهال وام‌ها انجام شده که هرچند پاسخ قطعی داده نشده اما به راه‌هایی برای این موضوع دست یافته‌ایم.

زمین برای مستأجران زلزله‌زده تأمین شده است

بازوند با بیان اینکه از نظر قانونی هیچ تعهدی برای خانه‌دار شدن مستأجران بعد از بحران‌هایی همچون زلزله وجود ندارد، عنوان کرد: در زلزله استان کرمانشاه تعداد زیادی از مستأجران کانکس و خدمات رایگان دریافت کردند و دولت موافقت کرد که 140 میلیون تومان وام و 12 میلیون تومان بلاعوض نیز به آن‌ها پرداخت شود که چنانچه زمین دارند بسازند.

وی با اشاره به اینکه برخی وام بلاعوض را دریافت کردند اما اعلام کردند که زمینی برای ساخت ندارند گفت: اکنون زمین رایگان در خارج از شهر برای آن‌ها تهیه شده که با استفاده از تسهیلات بنیاد مسکن و آورده خود واحدها را بسازند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به جمع‌آوری تعداد زیادی از کانکس‌های مناطق زلزله‌زده بیان کرد: 18 هزار و 800 کانکس در قالب 13 هزار و 742 کانکس با هزینه دولتی و 5058 مورد توسط خیران بین زلزله‌زدگان توزیع شد.

وی با بیان اینکه از مجموع 18 هزار کانکس مناطق زلزله‌زده کمتر از 2000 مورد باقی‌مانده و مابقی جمع‌آوری شده است، افزود: این کانکس‌ها متعلق به مردم است و چنانچه کسی تمایل داشته باشد می‌تواند کانکس خود را به شهرداری بفروشد.

جمهوری اسلامی مشکلی برای تردد مسافر از دو مرز شوشمی و شیخ‌صالح ندارد

وی با اشاره به بازگشایی مرز خسروی عنوان کرد: بازگشایی این مرز در دو سال گذشته مطالبه جدی استان بوده و در ایام اربعین با وجود مجوز تردد 6 ساعته از مرز گاهی روزانه 28 هزار نفر از مرز عبور می‌کردند.

بازوند با بیان اینکه رسمی شدن سه مرز شوشمی، شیخ صالح و سومار از دیگر دستاوردهای سال 98 بود گفت: مقرر شد از دو مرز شوشمی و شیخ صالح تردد مسافر انجام شود اما استانداران اقلیم به دلیل اختلاف نظر با دولت مرکزی هنوز جواب قطعی به ما نداده‌اند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه تدوین سند اشتغال طی 6 ماه نتایج مناسبی از جمله کاهش نرخ بیکاری را به دنبال داشت گفت: سند اقتصاد مقاومتی به عنوان سند بالادست و سند رونق تولید توسط اتاق بازرگانی نیز تدوین شده است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه پالایشگاه آناهیتا بیان کرد: 67 درصد سهام این طرح متعلق به وزارت نفت است که به یک هلدینگ اقتصادی که در پالایشگاه خلیج‌فارس نیز نقش‌آفرینی داشته واگذار شده و امید داریم تا پایان سال اجرایی شود.

بازوند درباره پتروشیمی اسلام‌آباد غرب گفت: وزیر نفت با این طرح موافقت کرده و مقرر شده مدیرعامل پتروشیمی وزارت نفت سرمایه‌گذاری کند و تفاهم‌نامه‌ای تنظیم شده که هفته آینده امضا می‌شود و میزان سرمایه‌گذاری این طرح 550 میلیون دلار است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه در 12 ماه سال گذشته 1639 میلیارد تومان اعتبارات استانی به استان ابلاغ شد عنوان کرد: با وجود تنگناها در هفت ماه امسال 1600 میلیارد تومان به استان ابلاغ شد.

وی با اشاره به پرسش یکی از نمایندگان مجلس از استاندار گفت: آقای جاسمی نماینده محترم کرمانشاه، پنج سؤال در حوزه‌های مختلف از استانداری کرمانشاه پرسیده‌اند و پرسش حق طبیعی نمایندگان است و خوشبختانه این امر فرصتی مناسب برای بیان عملکرد مدیریت ارشد استان فراهم آورده است.

بازوند بیان کرد: در زمینه ساماندهی آرامگاه سردار یارمحمدخان سردار بزرگ مشروطه با وزیر بهداشت توافق خوبی در زمینه بازسازی آرامگاه و جداسازی از حریم دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

جهانگیری در سراب: زلزله‌زدگان به جای سکونت در چادر منزل اجاره کنند؛ دولت اجاره‌بها را می‌دهداسلامی: برنامه‌ای برای ساخت مسکن در بافت فرسوده نداریم/ اسکان زلزله‌زدگان آذربایجان در سازه‌های جدید پیچیوزیر بهداشت: ‌تا زمانی که مردم ‌نیازمند خدمات باشند در روستاهای زلزله‌زده حضور داریم

ساخت سریال نون.خ با سرمایه‌گذاری سه میلیارد تومانی استانداری کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: سریال نون.خ با هزینه 15 میلیارد تومان در استان کرمانشاه ساخته می‌شود که سه میلیارد تومان آن توسط استانداری کرمانشاه پرداخت می‌شود.

وی افزود: سریال نون .خ فرصت بسیار مناسبی را فراهم آورده تا در طول ماه مبارک رمضان پتانسیل های استان به مردم کشور نشان داده شود‌.

بازوند گفت: تعداد زیادی از کارکنان شهرداری که دارای شرایط کاری خاصی بودند؛ تبدیل وضعیت شدند. بی گمان این اتفاق خوب موجب ایجاد انگیزه و دلگرمی بیشتر در میان این عزیزان خواهد شد.

مهندسی انتخابات در استانداری کرمانشاه کذب محض است

محمدابراهیم الهی‌تبار معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه نیز در این نشست در واکنش به موضوع مطرح شده تحت عنوان مهندسی انتخابات اظهار داشت: آنچه در این باره عنوان کذب و دروغ محض است و استان بر اساس چهارچوب های اصلی وزارت کشور با قدرت کار انتخابات را پیش خواهد برد.

وی با بیان اینکه برای استان اصل، صیانت از رای مردم است نه افراد خاص چرا که رای حق‌الناس است عنوان کرد: فعالیت انتخابات از دهم آذرماه شروع می‌شود و فرمانداران کار خود را با انتخاب هیئت اجرایی آغاز خواهند کرد و داوطلبین مجلس یک هفته فرصت دارند ثبت‌نام کنند.

الهی‌تبار بیان کرد: روز شنبه 25 آبان ماه ستاد انتخابات استان به طور رسمی آغاز به کار خواهد کرد هرچند که کار انتخابات از قبل در استان دنبال شده است و فعالیت افراد متقاضی حضور در انتخابات در حال رصد است.

وی افزود: اصل بر ثبات در مسئولیت هاست اما هر زمان که تشخیص داده شود کسانی نمی توانند در مسئولیت ها موفق باشند تغییر خواهد کرد و آنچنان که وزیر کشور نیز اعلام کرد حتی اگر لازم باشد شب انتخابات نیز تغییر خواهند کرد.

الهی‌تبار عنوان کرد: ما در حریم مرزها ورود پیدا کردیم و خیلی از روستاها را از این حریم خارج شدند و همچنین یارانه پنج میلیارد و 200 میلیون تومانی سوخت مرزنشینان نیز آماده پرداخت است که به حساب هر خانوار 220 هزار تومان واریز می‌شود.

10 واحد صنعتی تخریب‌شده در زلزله سرپل‌ذهاب درگیر مشکلات بانکی هستند

هدایت حاتمی معاون اقتصادی استانداری در این نشست با اشاره به اینکه 55 واحد صنعتی در شهرک صنعتی سرپل‌ذهاب در جریان زلزله متحمل خسارت شد اظهار داشت: 30 واحد تعمیری بودند که تعمیر آن‌ها به اتمام رسیده است.

وی عنوان کرد: 25 مورد از واحدها تخریبی بودند که 15 مورد آن در حال بازسازی است و مورد نیز مشکلات وثیقه و تعامل با بانک داشتند که توافقاتی برای رفع این مشکلات انجام شده است.

انتهای پیام/832/ش

R41380/P/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • جریمه کابینت ساز متقلب در کرمانشاه
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد